Navigering

Lilla Östersundsspelen 23 jan genomförs i begränsad upplaga

13 january 2021 av markus

Det blir tävling men det blir inte som förut. Den 23 jan arrangerar klubben den klassiska barn- och ungdomstävlingen som i år anpassas för att följa rådande restriktioner.

Lilla Östersundspelen anpassas i år för att följa de restriktioner och allmänna råd som just nu gäller. Det innebär tävling för klasserna D/H 2005-2010 och Para Ungdom. Egentligen skulle det vara klassisk stil i år men tävlingen kommer nu att köra fri stil i år igen för att minska trängsel på och kring tävlingsområdet för vallning och skidtest.

Vanligtvis vill vi så klart att tävlingarna ska samla så stor publik som möjligt men nu tillåter vi ingen publik och inte heller får föräldrar följa med hela vägen in till start och mål – här får endast tävlande och ledare vistas. Vi uppmanar föreningar att minimera antalet medföljande på tävling

Vi lovar att göra vad vi kan för att skapa en härlig skidupplevelse och ett säkert arrangemang ur smittskyddsperspektiv men vi behöver er hjälp med det personliga ansvaret. Tävlingarna arrangeras inte som en offentlig tillställning. Det kan när som helst komma nya riktlinjer från myndigheter och SSF och därför kan ny information komma med kort varsel. Det är deltagarnas ansvar att kontinuerligt uppdatera sig om vad som gäller kring tävlingen. För snabb informationsspridning kommer vi att använda tävlingens hemsida.