Navigering

Bli medlem

Medlemskap i Östersunds SK

Medlemsregistreringen är just nu stängd och öppnar igen när vi startar den nya säsongen.

Medlemsåret i Östersunds SK sträcker sig från 1 juli - 30 juni.

Medlemsavgiften är en väsentlig del av en förenings intäkter och utan dig som bidragande medlem skulle det vara svårt att agera som aktiv skidklubb.

Medlemsregistrering via Sportadmin

Från och med säsongen 20/21 så har klubben gått över till Sportadmin för registrering av medlemskap, medlemshantering och digitala medlemskort. Vi tror att med detta verktyg blir det mindre manuellt arbete och digitaliseringsskifte kommer att förenkla vår vardag i föreningen kring medlemshantering och framförallt förenkla för er att registrera ert medlemskap i klubben.

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr då det är en extern part som hanterar själva betalningstransaktionen.

Och du, glöm inte heller att ladda ner SportAdmins MedlemsApp som finns i Appstore och Google Play.

Vid tecknande av medlemskap via Sportsadmin kan du nu själv markera om du eller närstående inte vill vara med på foto. När du anmäler dig via bokningssidan kan du på en medlems personkort med uppgifter lämna svar om fotomedgivande. Det finns en ruta där du kan markera med en bock om du inte vill vara med på foto. Du kan ändra detta när som helst genom att logga in på Sportadmin. Läs mer om hur klubben hanterar foton längst ner på denna sida.

Klicka på knappen nedan för att komma till medlemsregistreringen.

Behöver du instruktioner hur det går till så kolla gärna Lathund medlemskap (uppd 2020-11-24) som guidar dig genom registreringen. Vi har uppdaterat lathunden med instruktion hur ni går tillväga om ni som registrerar familjemedlemskap och vill boka in flera personer på olika träningsgrupper. Efter dialog med Sportadmin så måste detta ske i två steg, registrera igenom familjemedlemskapet där ni bokar in en person på en grupp. När registrering och betalning är klar får ni logga in på nytt och registrera en då registrerad medlem till en träningsgrupp.

Vad får jag?

Medlemskapet i Östersunds SK ger också en hel del tillbaka till dig som medlem.

Du har möjlighet att delta i vår träningsverksamhet i våra sektioner. Mer om träningsavgifter finner du längre ner. Läs mer om sektionernas verksamhet genom att klicka på toppmenyn.

Du får ta del av olika förmåner hos flera av våra samarbetspartners.

Du omfattas av föreningens kollektiva medlemsförsäkring hos Folksam. Försäkringen lämnar ersättning för direkta följder av olycksfallsskada som har uppkommit under och vid resor till och från träning och tävling. Mer information om försäkringen finner du på Svenska Skidförbundet. Förbundsförsäkring: I det nya avgiftssystemet ingår skidlicens när man löser medlemskap som aktiv över 15 år eller familj. Försäkringen är införd i årsavgiften som betalas av föreningen till SSF.

Mer information om försäkringen finner du på Svenska Skidförbundets hemsida.

Medlemsavgift

Enskilt medlemskap 250 kr (gäller alla medlemmar, även stödmedlem)

Familjemedlemskap 600 kr (vuxna + barn upp till det år de fyller 20 år)

Träningsavgifter

Alla som deltar aktivt i våra verksamheter och i klubbens träningar eller tävlingar ska betala en träningsavgift. Denna avgift skiljer sig mellan de olika verksamheterna och ska täcka en del av de kostnader som sektionerna har. Medlems- och träningsavgifter går över en säsong, dvs från juli till juni året därefter.

Jämtkraft Barnskidskola - 350 kr (denna går inte att boka för tillfället, det är inga problem att teckna medlemskap nu och lägga till träningsavgiften för skidskolan senare)

ÖSK Ungdom - 500 kr

ÖSK Parasport - 500 kr

Team ÖSK - 1 000 kr och Öppen juniorträningsgrupp - 500 kr

ÖSK Motion - 1250 kr

Medlemsförmåner

Som medlem i Östersunds Skidlöpareklubb får du olika förmåner hos partners som du kan ta del av. Glöm inte att vara beredd att visa upp ditt medlemskort i Sportadmins medlemsapp för att kunna ta del av medlemsförmånen. Våra aktuella medlemsförmåner hittar du under Medlemsförmåner på startsidan eller i appen. .

Personuppgifter

ÖSK behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR. När du blir medlem ingår du ett avtal med Östersunds SK i enlighet med klubbens integritetspolicy. De personuppgifter du lämnar överförs till IdrottOnline*. Du kan själv administrera din uppgifter i IdrottOnline*. Vid tecknande av medlemskap godkänner du även  att din epostadress kommer att läggas till klubbens sändlista för utskick.

* IdrottOnline är ett verktyg för svensk idrott från Riksidrottsförbundet som fungerar som bas för kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund 

Fotomedgivande

Såhär använder vi bilder från träning och tävlingar inom ÖSK

Bilder och filmer på aktiva är viktiga för att vi ska kunna visa upp föreningens verksamhet för varandra inom klubben, synliggöra oss för vår samarbetspartners, uppfylla våra samarbetsavtal m.m. Användningen av bilder och filmer från verksamheten kan komma att publiceras på klubbens hemsida, Instagram-konto, Facebook-konto och i klubbens publikationer (t ex nyhetsbrev, verksamhetsberättelse).

 

Vid användning av bilder tillämpar vi dessa riktlinjer:

Bilder är enbart från träning, läger, tävlingar eller andra sammankomster i regi av klubben.

Bilderna visar upp verksamheten i linje med klubbens värdegrund

Främst används bilder på grupp eller bilder tagna på avstånd.

Inga bilder publiceras på den som bett om att inte vara med på bild.

Om du upplever att en publicering av något material som berör dig som kränkande kan du kontakta klubben. Materialet kommer att avpubliceras.

Vid tecknande av medlemskap via Sportsadmin kan du nu själv markera om du eller närstående inte vill vara med på foto. När du anmäler dig via bokningssidan kan du på en medlems personkort med uppgifter lämna svar om fotomedgivande. Det finns en ruta där du kan markera med en bock om du inte vill vara med på foto. Du kan ändra detta när som helst genom att logga in på Sportadmin.