Navigering

Välkommen till vår nya hemsida

25 august 2020 av markus

Våren blev speciell för Östersunds SK:s verksamhet. Det känns därför extra spännande att nu kunna meddela att vi under den tiden har arbetat med att ta fram en ny hemsida och en ny digital lösning för medlemsregistrering och medlemskort.

Det känns roligt att äntligen kunna lansera den nya hemsidan. Arbetet med den har pågått sedan i våras och nu kan vi äntligen visa upp den för er medlemmar, partners och andra som besöker vår fina klubb.

Ni kanske tycker mycket känns likt med den tidigare hemsidan. Vi gillade upplägget och vill fortsätta med det och tydligt presentera alla våra sektioner och deras verksamhet.

Vårt mål med den nya hemsidan är att göra det enklare för er besökare att hitta information och givetvis vill vi presentera vår verksamhet på ett snyggt och enkelt sätt. Våra samarbetspartners är viktiga för oss och vill så klart att de ska tydligt synas. Vi hoppas att ni som besöker sidan tycker vi har lyckats med detta.

Hemsidan är utvecklad tillsammans med webbyrån Aloq AB och vi vill först och främst rikta ett stort TACK för deras arbetet och vi kan verkligen rekommendera deras tjänster.

Besök Aloq AB

En annan nyhet är att vi har anslutit oss till Sportadmin som är ett kansliverktyg som erbjuder registrering av medlemskap och digitala medlemskort. Ni som var med förra säsongen kanske anar att det blev mycket manuell administration för några av oss i hanteringen det mellanåret och vi ser därför fram emot att kunna lägga våra krafter på andra områden nu.

Genom Sportadmin kommer du som medlem kunna hitta ditt medlemskort digitalt i deras app som finns där du laddar ner appar. Du kommer också hitta de medlemsförmånerna som våra partners erbjuder i appen.