Navigering

Ny chans att beställa klubbkläder

29 november 2021 av markus

Trimtex webshop är nu öppen för dig som vill köpa Östersunds SK:s klubbkläder inför vintersäsongen. Det finns t ex träningsjacka, träningsbyxa, tävlingsdräkt, väst m.m. för junior/dam/herr

Sista beställningsdag är den 12 dec och förväntad leverans är vecka 6. Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

Tyvärr kommer vi inte att kunna erbjuda något tillfälle att prova storlekar. Är du osäker på vilken storlek du ska ha? Kolla in deras digitala storleksguide här eller kolla med någon klubbkompis om du kan få testa deras storlek.

Som tidigare är det du själv som gör beställningen hos Trimtex via webshopen.

Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0

 

Klicka på knappen för att komma vidare till webshopen.  Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: ostersundssk