Navigering

Jämtkraft barnskidskola 2022 öppnar anmälan inom kort

04 november 2021 av markus

Ny säsong och vintern är på ingång. Detta innebär att det inte är länge tills att den populära Jämtkraft barnskidskola drar i gång en ny säsong. Årets skidskola startar i januari. Anmälan öppnar den 8 nov kl. 12.00.

Jämtkraft barnskidskola välkomnar barn mellan 4-8 år till årets barnskidskola.

Barnskidskolans målsättning är skapa glädje, kamratskap och utveckling på snö för de deltagande barnen. Genom övningar på skidor utvecklas barnets färdigheter samtidigt som vi har kul tillsammans.

Vi har fyra olika grupper/nivåer. Grupperna går under namnen VATTENKRAFT, VINDKRAFT, SOLKRAFT och 2104. Gruppen 2014 och riktar sig till de barnen som gått de tidigare stegen och bygger på att fortsätta utvecklas och förbereda dem för att tag steget över till ÖSK Ungdom.

Denna säsong kommer varje grupp kommer ta in 20 deltagare. Nytt för i år är att vi har tagit fram en förturspolicy. Den gör att barn till gruppledare/hjälpledare och förra säsongens deltagare har förtur till grupperna. De resterande platserna i en grupp är öppna för anmälan. Policyn finns att läsa på sidan för Jämtkraft Barnskidskola.

Barnskidskolan bygger på att vi är många som hjälper till. Du som vuxen kan bidra på många sätt, att vara ledare eller hjälpledare. Även att vara på plats och hjälpa till så att alla hänger, blir uppmärksammade och har kul är viktigt. Vi hjälps också åt med praktiska bestyr med utrustning, fika, mm.

Anmälan till Jämtkraft Barnskidskola 2022

Anmälan sker genom medlemsverktyget Sportadmin. Det är systemet för att teckna medlemskap och boka in sig på träningsgrupper.  Du når detta via knappen Bli medlem. Där kommer du hitta mer information om medlemskap och en länk till medlemsregistreringen. Du kommer där att se våra träningsgrupper och hur många platser som finns kvar.

Om en grupp är full så kan du skapa en prenumeration för att följa om det blir en plats ledig till gruppen. Är ni intresserade av att delta så gör en prenumeration så vet vi hur många som vill vara med när beslut ska fattas om ev öppna för ytterligare platser. Det kostar ingenting att skapa en prenumeration och du kan när som helst avsluta den. Om platser släpps, går det ut ett mail till alla och det är det först till kvar att boka in.

Läs mer om Jämtkraft barnskidskola, de olika grupperna på barnskidskolans sida.