Navigering

Jämtkraft barnskidskola 2021 öppnar anmälan

01 december 2020 av markus

Vintern är på gång och det är nu bara en och en halv månad kvar tills Jämtkraft barnskidskola drar i gång en ny säsong. Denna säsong startar verksamheten vecka 2.

Glädjande nog är det väldigt många barn som vill åka skidor med oss den här säsongen! Det gjorde att skidskolan snabbt blev fullbokad. Efter det har det gått att ställa sig i kö i avvaktan på eventuella avhopp eller att vi får möjlighet att öppna upp för fler deltagare. Vi kommer på söndag den 13/12 stänga kön då även denna börjar fyllas upp, så passa på att ställa er i kö innan söndag om ni inte har hunnit göra det. Vi planerar vår verksamhet utifrån Folkhälsomyndighetens och Svenska skidförbundets riktlinjer som kommer att följas och håller oss uppdaterade på eventuella förändringar. Beslut om att eventuellt öppna upp för fler deltagare i barnskidskolan kommer fattas i slutet av december och denna efteranmälan kommer i så fall att öppna den 2/1 2021.

Jämtkraft barnskidskola välkomnar barn mellan 4-8 år till årets barnskidskola.

Det blir lite nyheter för detta år! Först och främst så har grupperna fått nya namn och vi har öppnat upp en fjärde grupp. De nya gruppnamnen är VATTENKRAFT, VINDKRAFT, SOLKRAFT och 2013. Gruppen 2013 är ny och riktar sig till de barnen som gått de tidigare stegen och bygger på att fortsätta utvecklas och förbereda dem för att tag steget över till ÖSK Ungdom.

Utifrån den rådande situationen med Covid-19 så kommer antalet deltagare minskas till 12 barn per grupp. Om situationen ser bättre ut närmare inpå skidskolestarten så kan vi eventuellt öppna upp för ytterligare tre barn per grupp (totalt 15/grupp).

Barnskidskolans målsättning är skapa glädje, kamratskap och utveckling på snö för de deltagande barnen. Genom övningar på skidor utvecklas barnets färdigheter samtidigt som vi har kul tillsammans.

Barnskidskolan bygger på att vi är många som hjälper till. Du som vuxen kan bidra på många sätt, att vara ledare eller hjälpledare. Även att vara på plats och hjälpa till så att alla hänger, blir uppmärksammade och har kul är viktigt. Vi hjälps också åt med praktiska bestyr med utrustning, fika, mm.

 

Anmälan till Jämtkraft Barnskidskola 2021

I år kommer anmälan ske genom Sportadmin. Det är systemet för att teckna medlemskap och boka in sig på träningsgrupper.  Du når detta via knappen Bli medlem. Där kommer du hitta mer information om medlemskap och en länk till medlemsregistreringen. Du kommer där att se våra träningsgrupper och hur många platser som finns.

 

Barn till gruppledare/hjälpledare och tidigare deltagare har förtur till grupperna och de platser som blir över i en grupp är öppna för anmälan av nya deltagare från och med 1 december.

 

Om en grupp är full så kan du skapa en prenumeration för att följa om det blir en plats ledig till gruppen. Är ni intresserade av att delta så gör en prenumeration så vet vi hur många som vill vara med när beslut ska fattas om ev öppna för ytterligare platser. Det kostar ingenting att skapa en prenumeration och du kan när som helst avsluta den. Om platser släpps, går det ut ett mail till alla och det är det först till kvar att boka in.

 

Läs mer om Jämtkraft barnskidskola, de olika grupperna på barnskidskolans sida.