Navigering

Beställ klubbkläder inför vintern

14 september 2020 av markus

Trimtex webshop öppnar nu för dig som vill köpa Östersunds SK:s klubbkläder inför vintersäsongen.  Det finns kläder för dam, herr och juniorer och i det finns t ex träningsjacka, träningsbyxa, väst, mössa, pannband m.m. 

Som tidigare är det du själv som gör beställningen hos Trimtex via webshopen. Sista beställningsdag är den 30 september och förväntad leverans är vecka 47 så lägligt till att vi ska börja åka skidor på stadion. Läs mer om hur du beställer längre ner i denna nyhet.

Tyvärr kommer vi inte att kunna erbjuda något tillfälle att prova storlekar så vi ber er kolla in storlekstabellen som finns under Information i webshopen. 

Nyhet! Underställ i unik klubbdesign

Till denna säsong kan vi presentera understället Core Ultralight som tillägg till dina träningskläder. Detta underställ i finns för dam, herr och junior. Materialet är våffelmönstrat, i fyrvägsstretch och med sin låga vikt känns det mycket behagligt mot kroppen. Understället passar lika bra till träning med hög intensitet som till tävling.

Info från Trimtex om hur du beställer:

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Tips! Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

 

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/osk2020

Eller logga in med teamkod: osk2020