Navigering

Beställ klubbkläder inför sommarens träning

13 april 2021 av markus

Trimtex webshop öppnar nu för dig som vill köpa Östersunds SK:s klubbkläder inför sommaren.  Det finns kläder för dam, herr och juniorer och i det finns t ex träningsjacka, t-shirts, linnen, tights m.m. 

Som tidigare är det du själv som gör beställningen hos Trimtex via webshopen. Sista beställningsdag är den 25 april och förväntad leverans är vecka 25. Läs mer om hur du beställer längre ner i denna nyhet.

Tyvärr kommer vi inte att kunna erbjuda något tillfälle att prova storlekar så vi ber er kolla in storlekstabellen som finns under Information i webshopen. 

Info från Trimtex om hur du beställer:

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Tips! Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

 

 

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/osk2021

Eller logga in med teamkod: osk2021