Navigering

Medlemsförmåner

Som är medlem i Östersunds SK får du olika förmåner hos några av våra partners. Detta är erbjudanden om rabatter, kampanjer m.m. och det är upp till dig om du vill utnyttja dem.  Glöm inte att vara beredd att visa upp ditt medlemskort för att kunna ta del av medlemsförmånen.  Östersunds SK tar inget ansvar för dessa erbjudanden.

Du finner även medlemsförmånerna i medlemsappen Sportadmin tillsammans med ditt medlemskort. Ladda ner SportAdmins MedlemsApp som finns i Appstore och Google Play

 

 

Nedan finner du de aktuella medlemsförmånerna.

Blommor

Norma Jeane Blomster erbjuder medlemmar 15% rabatt på snittblommor och krukväxter (ej på krukor, inredning, andra tillbehör och beställningar).

Kläder

Woolpower erbjuder medlemmar rabatt i deras fabriksbutik med 20 % rabatt på första sortering och 10 % på andra sortering.

Sportprodukter

Stadionbutiken erbjuder medlemmar en fast rabatt på minst 20 % på ord. pris på deras sortiment.

Skidslipning

Jämtlands Skidservice erbjuder medlemmar rabatt att slipa skidor ink hotbox för 450 kr (Normalpris 550kr) Alla bokningar för slipning görs på hemsidan skidslipning.se och ange att du är medlem i ÖSK under Meddelande. Vidare erbjuder de 20% på Goldmaker-vallor som består utav en komplett serie glidvallor, där samtliga vallor är helt fria från högfluorerade kolvätena PFOA och PFOS.

Träning

MidSweden365 erbjuder rabatt på ordinarie pris på åkpass för medlemmar i ÖSK. Medlemmar t o m 20 år får 50 % rabatt och medlemmar över får 25 % rabatt. Medlemmen ska visa upp sitt medlemskort, och vid behov kunna styrka sin ålder, för att få rabatt.