Navigering

Medlemsförmåner

Som är medlem i Östersunds SK får du olika förmåner hos några av våra partners. Detta är erbjudanden om rabatter, kampanjer m.m. och det är upp till dig om du vill utnyttja dem.  Glöm inte att vara beredd att visa upp ditt medlemskort för att kunna ta del av medlemsförmånen.  Östersunds SK tar inget ansvar för dessa erbjudanden.

Du finner även medlemsförmånerna i medlemsappen Sportadmin tillsammans med ditt medlemskort. Ladda ner SportAdmins MedlemsApp som finns i Appstore och Google Play

 

 

Nedan finner du de aktuella medlemsförmånerna.

Blommor

Norma Jeane Blomster erbjuder medlemmar 15% rabatt på snittblommor och krukväxter (ej på krukor, inredning, andra tillbehör och beställningar).

Idrottskadebehandling

Naprapatlandslaget Östersund erbjuder behandlingar till rabatterat pris för medlemmar i ÖSK. Åkare i Team ÖSK och ungdomsåkare betalar 500 kr per behandling privat. Övriga medlemmar betalar 665 kr per behandling privat.

Kläder

Woolpower erbjuder medlemmar rabatt i deras fabriksbutik med 20 % rabatt på första sortering och 10 % på andra sortering.

Sportprodukter

Stadionbutiken erbjuder medlemmar en fast rabatt på minst 20 % på ord. pris på deras sortiment.

Skidslipning

Jämtlands Skidservice erbjuder medlemmar rabatt att slipa skidor ink hotbox för 500 kr (Normalpris 600 kr) Alla bokningar för slipning görs på hemsidan skidslipning.se och ange att du är medlem i ÖSK under Meddelande. Vidare erbjuder de 20% på Goldmaker-vallor som består utav en komplett serie glidvallor, där samtliga vallor är helt fria från högfluorerade kolvätena PFOA och PFOS.

Löparskor, konfektion och sportelektronik

Runners' store ger medlemmar 20% på alla skor och kläder från ordinarie sortiment, samt 10% på elektronik och tillbehör. Koden gäller på www.runnersstore.se samt våra fysiska butiker i Stockholm och Malmö om ni har vägarna förbi. Koden hittar du i medlemsappen under Erbjudanden.