Navigering

Medlemsförmåner

Som är medlem i Östersunds SK får du olika förmåner hos några av våra partners. Detta är erbjudanden om rabatter, kampanjer m.m. och det är upp till dig om du vill utnyttja dem.  Glöm inte att vara beredd att visa upp ditt medlemskort för att kunna ta del av medlemsförmånen.  Östersunds SK tar inget ansvar för dessa erbjudanden.

Du finner även medlemsförmånerna i medlemsappen Sportadmin tillsammans med ditt medlemskort. Ladda ner SportAdmins MedlemsApp som finns i Appstore och Google Play

 

 

Nedan finner du de aktuella medlemsförmånerna.

Blommor

Norma Jeane Blomster erbjuder medlemmar 15% rabatt på snittblommor och krukväxter (ej på krukor, inredning, andra tillbehör och beställningar).

Gym

STC Östersund erbjuder medlemmar att skriva in sig hos Sportsgym utan kostnad. Detta erbjudande gäller utvald kampanjvecka och erbjuds två ggr per år.

Kläder

Woolpower erbjuder medlemmar rabatt i deras fabriksbutik med 20 % rabatt på första sortering och 10 % på andra sortering.

Sportprodukter

Elitsport är Östersunds nya längdskidsbutik och erbjuder medlemmar 25 % rabatt på hela sortimentet. Kontakta Gunnar Hammarberg på [email protected] eller 070-2591574

Det går nu att lägga en förorder för att vara säker att du har din utrustning till vintern. Förorderelitsport Har du funderingar så är det bara att ta kontakt med Gunnar.

Skidslipning

Jämtlands Skidservice erbjuder medlemmar rabatt att slipa skidor ink hotbox för 450 kr (Normalpris 550kr) Alla bokningar för slipning görs på hemsidan skidslipning.se och ange att du är medlem i ÖSK under Meddelande. Vidare erbjuder de 20% på Goldmaker-vallor som består utav en komplett serie glidvallor, där samtliga vallor är helt fria från högfluorerade kolvätena PFOA och PFOS.

Träning

MidSweden365 erbjuder rabatt på ordinarie pris på åkpass för medlemmar i ÖSK. Medlemmar t o m 20 år får 50 % rabatt och medlemmar över får 25 % rabatt. Medlemmen ska visa upp sitt medlemskort, och vid behov kunna styrka sin ålder, för att få rabatt.